Διαρκής ενίσχυση του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας: Επτά νέα πλοία το 2020 και άλλα επτά το 2021

Sergei Μalgavko / ΤΑSS
Freepen.gr - Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας πρόκειται να παραλάβει επτά πολεμικά πλοία και σκάφη το 2021, δήλωσε την Πέμπτη ο Διοικητής του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας Igor Osipov.

"Νέα πολεμικά πλοία φθάνουν συνεχώς. Φέτος, σχεδιάζουμε να δεχτούμε επτά πολεμικά πλοία και σκάφη για υπηρεσία στο στόλο", δήλωσε ο διοικητής.

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε νωρίτερα ότι είχε λάβει επτά πολεμικά πλοία και πλοία το 2020. Συγκεκριμένα, το περιπολικό πλοίο Pavel Derzhavin και η πυραυλική κορβέτα Graivoron τέθηκαν σε υπηρεσία με τις βασικές δυνάμεις του στόλου, ενώ οι βοηθητικές δυνάμεις του έλαβαν το θαλάσσιο ρυμουλκό Sergei Balk, το μεγάλα υδρογραφικά σκάφη έρευνας Aleksandr Firsov, Vladimir Kozitsky και Boris Slobodnik και το λιμενικό ρυμουλκό RB-371.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail