Ανοίγει ξανά τα σύνορα η Αλβανία μετά από 14 μέρες

Σε άρση της 14μερης καραντίνας για τους πολίτες που εισέρχονται από την Ελλάδα και τα Σκόπια προχώρησαν οι αλβανικές αρχές. 

Πριν από δύο εβδομάδες, η Αλβανία είχε επιβάλει ξαφνική καραντίνα θεωρώντας αυτές τις δύο παραπάνω χώρες υγειονομικά επικίνδυνες, ενώ το θέμα φαίνεται πως αφορούσε και την ημέρα των εκλογών. 

Η Τεχνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων λόγω των πολλών κρουσμάτων σε αυτές τις δύο γειτονικές χώρες ήταν σε ισχύ μέχρι σήμερα 3 Μαΐου. Το νέο μέτρο σχετικά με την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19, το οποίο περιελάμβανε καραντίνα για τα άτομα που εισέρχονται στην Αλβανία από τις δύο γειτονικές χώρες.

Αύριο η Τεχνική Επιτροπή θα συνεδριάσει για να ανακοινώσει την απόφαση, είτε για να υπάρξει άρση αυτών των περιορισμών είτε όχι. Υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο να επιβάλλει παράταση των περιορισμών.  

Από: himara.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail