Γιατί μόνο στην Ελλάδα ο πολίτης χρειάζεται sms για να βγει από το σπίτι;

Ichigo121212 / pixabay
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στο κόσμο, που ο πολίτης χρειάζεται SMS, για να βγει από το σπίτι, γιατί; Στην αρχή όλοι νομίσαμε ότι ήταν χρήσιμο και είπαμε μπράβο στην κυβέρνηση. Μετά μάθαμε ότι, σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου δεν χρησιμοποιείται και φυσικά ότι δεν είναι δωρεάν, γιατί πληρώνεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από την φορολόγησή μας. 

Μάθαμε επίσης ότι το δημόσιο δεν έκανε τίποτα, εκτός από την ανάθεση, χωρίς διαγωνισμό, στις τρεις ιδιωτικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας την δημιουργία της εφαρμογής και της χρήσης της.

Σήμερα κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι, πιθανόν από την Δευτέρα, που θα ανοίξει η εστίαση, να μην χρειάζεται, για όσους θα πηγαίνουν στα μαγαζιά αυτής της κατηγορίας.

Ελπίζω να καταλάβουν το γελοίο του πράγματος και να καταργήσουν τελείως την χρήση του, αφού τίποτα δεν προσφέρει, εκτός από το να πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης στις ιδιωτικές εταιρείες και να έχει τον φόβο, ότι τον ελέγχουν.

Γιάννης Μαγκριώτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail