Ο διορισμένος Γεραπετρίτης και τα...παιδαγωγικά sms που ο κόσμος ήδη κατήργησε

Οι ανακοινώσεις της επιτροπής για τη διατήρηση των SMS που ο κόσμος έχει ήδη καταργήσει, για την μουσική που δεν θα παίζει σε εξωτερικό χώρο, για τα εστιατόρια που θα κλείνουν στις 11 και την επιμονή στα κλικ απαυτά που έχουν καταστρέψει την εμπορική κίνηση, απλά επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι όλοι μαζί αυτοί εκεί μέσα έχουν νοημοσύνη αμοιβάδας. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Δε θα αναλύσω περαιτέρω και τις "επιστημονικές" εξηγήσεις που εδόθησαν, διότι είναι ανάλογης γελοιότητας με τις αποφάσεις. Θα αναφέρω ωστόσο την δήλωση του αντιπαθέστατου και παντελώς άκυρου κ. Γεραπετρίτη, που προσπαθώ να κατανοήσω τι ρόλο βαράει και ακόμη να καταλάβω, ο οποίος είπε ότι η διατήρηση του SMS έχει παιδαγωγικό ρόλο. 

Για παιδαγωγικούς λόγους λοιπόν αυτή η γκυβερνησάρα, που την εξευτελίζει επανειλημμένως ο Γεραπετρίτης, αλλά κάνει ότι δεν βλέπει, διατηρεί το εξευτελιστικό, αντισυνταγματικό και άχρηστο μήνυμα. Γιατί ο Γεραπετρίτης και ο Μητσοτάκης βέβαια, που έχει την ευθύνη των τελικών αποφάσεων, νομίζουν ότι είμαστε τίποτα νήπια που πρέπει να μας μάθουν τρόπους και συμπεριφορές και που πρέπει να τους δίνουμε λογαριασμό που πάμε και τι κάνουμε. 

Και έχει τόσο θράσος που βγαίνει και λέει τέτοιες αθλιότητες δημόσια. Και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.
Αυτός ο τύπος που νομίζει ότι κάτι είναι εξαρχής έχει πάρει πολύ αέρα. Και δεν είναι καν εκλεγμένος. Στο Επικρατείας ήταν. Να τον μαζέψουν και να τελειώνουν και με τα μηνύματα και λοιπές αντισυνταγματικές ανοησίες, γιατί όσες δημοσκοπήσεις του Τσαουσέσκου κι αν βγάλουν ο κόσμος είναι μπαρούτι.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.