Η Ρωσία αναπτύσσει πυραύλους Iskander εκτεταμένης εμβέλειας στα ουκρανικά σύνορα

Freepen.gr - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρωσικός στρατός αναπτύσσει τα πυραυλικά συστήματα Iskander με πυραύλους κρουζ εκτεταμένης εμβέλειας R-500 σε περιοχές κοντά στο Voronezh, το οποίο απέχει 250 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τις περιοχές Χάρκοβο και Λουχάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο ειδικός πληροφοριών ανοιχτού κώδικα στο Janes, Thomas Bullock εντόπισε ρωσικά πυραυλικά συστήματα Iskander που έχουν μετακινηθεί ή μετακινούνται στην ουκρανική περιοχή επιχειρήσεων από τα τέλη Μαρτίου μέσω πληροφοριών ανοιχτού κώδικα.

Ο Thomas Bullock δημοσίευσε ένα άρθρο στο Janes από τις 8 Απριλίου, το οποίο ανέφερε ότι αναγνώρισε την ανάπτυξη συστημάτων βαλλιστικών πυραύλων μικρής εμβέλειας Iskander, που πιθανόν να ανήκουν στην πυραυλική Ταξιαρχία 119, στο Voronezh από την περιοχή του Sverdlovsk. "Από τα τέλη Μαρτίου, η Ρωσία έχει εντοπιστεί να μετακινε΄΄ι μεγάλες ποσότητες στρατιωτικού εξοπλισμού στα ουκρανικά σύνορά της, συγκεκριμένα στις περιοχές της Κριμαίας, του Voronezh και του Rostov", ανέφερε στο άρθρο.

Επίσης, ο Thomas έχει δημοσιεύσει βίντεο που δείχνουν τη μετακίνηση της στρατιωτικής συνοδείας στο Voronezh που περιλαμβάνει συστήματα πυραύλων Iskander.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail