Ανησυχία Πούτιν για τις κινήσεις Ουκρανίας - Τουρκίας: Πρώτη προειδοποίηση στην Αγκυρα

Δυστυχώς ανεβαίνουμε πίστα στην ένταση στο Ουκρανικό για αυτό και εμπλέκεται προσωπικά πλέον ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν κι αυτό δείχνει το τηλεφώνημα στον Ερντογάν καθώς η Μόσχα πως οι ΗΠΑ ρίχνουν λάδι στη φωτιά της Ουκρανίας με την είσοδο των πλοίων τους ειδικά αυτή τη στιγμή στη Μαύρη Θάλασσα, μεταδίδει ο Θανάσης Αυγερινός.

Για αυτό και ο Πούτιν υπογράμμισε στον Ερντογάν ότι πρέπει να τηρηθεί το σημερινό καθεστώς της συνθήκη του Μοντρέ για τα Στενά αλλά νομίζω του χτύπησε και ένα καμπανάκι ότι η συνεργασία του με το Κίεβο δεν μπορεί να ωθήσει τον Ζελένσκι σε επίθεση κατά των Ρωσόφωνων της Ανατολικής Ουκρανίας. 

Οι ρωσικές υπηρεσίες παρακολουθούν κάθε κίνηση στην περιοχή. Το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα κάνει πίσω και ποιος θα φανεί ότι έχει το πάνω χέρι στην περιοχή.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail