Έξω φρενών ο Άδωνις με το μέγαρο Μαξίμου!

Κυριολεκτικά έξαλλος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης με το πρωτοφανές άδειασμα που δέχτηκε αναφορικά με την αιφνίδια αναστολή ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη. Το άνοιγμα καταστημάτων που είχε προαναγγελθεί λίγες ώρες πριν δηλαδή.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Είναι η πολλοστή φορά που ο υπουργός ανάπτυξης γίνεται Ιφιγένεια στην πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έβγαινε ο ίδιος και προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς, και εντός λίγων ωρών τον διέψευδε κάποιος άλλος από την κυβέρνηση.

Τώρα όμως φαίνεται ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Οι μαζικές αντιδράσεις που ετοιμάζουν η εμπορική συλλογή σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, αγγίζουν τα όρια της εξέγερσης. Και φυσικά για αυτή την κυβερνητική ασυδοσία, δεν φταίει ο Άδωνις.

Ούτε φυσικά οι πολίτες. Δεν μπορεί να σου λένε ότι θα ανοίξει το μαγαζί σου την Δευτέρα, εσύ να φωνάζεις υπαλλήλους, συνεργεία, να στοκάρεις εμπόρευμα και αφού έχεις κάνει όλα αυτά να σου λένε ότι τελικά δεν θα ανοίξεις. Δεν είναι απλώς απάτη, αλλά έγκλημα εις βάρος των πολιτών. Και μέχρι αυτή τη στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά το ότι έχει αποδειχτεί πιστός στρατιώτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν δέχεται να φάει την σφαίρα και να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος της κυβέρνησης.

Ας πάει ο Γεραπετρίτης…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail