Η Μόσχα δε μασά τα λόγια της: Μη μετατρέπετε την Ουκρανία σε πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δηλώνει πως ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και εν γένει η Δύση παροτρύνουν και ωθούν την Ουκρανία σε σύγκρουση, μετατρέποντας της σε πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης.

Το Κρεμλίνο παρακολουθεί κάθε κίνησή του ΝΑΤΟ και των φίλων του ΝΑΤΟ όπως πλέον χαρακτηρίζονται οι Ουκρανοί. Οι υπηρεσίες της Μόσχας εκτιμούν ότι η επάνδρωση των μονάδων του ουκρανικού στρατού στη γραμμή αντιπαράταξης που ελέγχει ο ΟΑΣΕ ανάμεσα στις δυνάμεις του Κιέβου και στις εξεγερμένες επαρχίες των Ρωσόφωνων έχει φτάσει το 95%, μεταδίδει από τη Μόσχα ο Θανάσης Αυγερινός.

Η Μόσχα προειδοποιεί να μην επιχειρηθεί το ακραίο βήμα ενώ το υπουργείο εξωτερικών λέει ότι ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και γενικά η Δύση παροτρύνουν την Ουκρανία σε σύγκρουση μετατρέποντας την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης και πλέον ουδείς στη Μόσχα μασάει τα λόγια του.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail