Νέο χαστούκι από τη Σαουδική Αραβία: Θα κλείσει οκτώ ακόμη τουρκικά σχολεία

Chickenonline / pixabay
Freepen.gr - Η Σαουδική Αραβία θα κλείσει οκτώ ακόμη σχολεία που είναι συνδεδεμένα με την τουρκική εκπαιδευτική αρχή, ανέφερε το πρακτορείο Anadolu την Τετάρτη.

Οι σχολικές διοικήσεις ενημερώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας της Σαουδικής Αραβίας για την απόφαση, ανέφερε το Anadolu, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Πέντε τουρκικά σχολεία στις πόλεις της Μέκκας και της Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας έκλεισαν στα τέλη του περασμένου έτους παρά τις προσπάθειες παρέμβασης των τουρκικών αρχών, ανέφερε η εφημερίδα Sözcü τον Μάρτιο, επικαλούμενη έναν ανώτερο αξιωματούχο του υπουργείου Παιδείας.

Τα οκτώ ακόμη τουρκικά σχολεία στο Ταμπούκ, το Ριάντ, το Ταΐφ, τη Τζέντα, το Ντάμαμ, τη Μέκκα, την Άμπα και τη Μεδίνα θα κλείσουν μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, γράφει το Anadolu.

Τη Δευτέρα, ο Τούρκος προεδρικός εκπρόσωπος İbrahim Kalın δήλωσε ότι η Τουρκία επιδιώκει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία μετά την υπόθεση Khashoggi.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail