Διαρροές ότι ο Βρούτσης δε θα είναι στα ψηφοδέλτια!

Γιατί ενοχλεί το Μαξίμου ο πρώην υπουργός Εργασίας! Πληθαίνουν οι διαρροές στα μέσα ενημέρωσης ότι το Μέγαρο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο από τον πρώην υπουργό Εργασίας και νυν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Γιάννη Βρούτση, μετά τις δηλώσεις του για την υπόθεση Φουρθιώτη.

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

Και δεν είναι μόνο ότι μίλησε στο «μισητό» «Ντοκουμέντο» του Κώστα Βαξεβάνη. Είναι και τα όσα είπε για την αυτή καθεαυτή υπόθεση με τον «καλλιτεχνικό μάνατζερ», που έριξαν λάδι στη φωτιά που άναψε γύρω από τον εν λόγω σκάνδαλο.

Οι διαρροές, μάλιστα, δεν κάνουν λόγο μόνο για δυσαρέσκεια, αλλά και για το ενδεχόμενο ο Γιάννης Βρούτσης να μην είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής!

Γνώμη της στήλης είναι ότι οι διαρροές αυτές που εμφανίζονται σε παραπολιτικά και σε ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης, χωρίς μάλιστα με ευθεία αναφορά του ονόματος του πρώην υπουργού Εργασίας, αλλά «φωτογραφίζοντάς» τον, δεν μπορεί να απηχούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους στενούς -θεσμικούς – συνεργάτες του. Και αυτό γιατί ο Γιάννης Βρούτσης έχει οριστεί -και παραμένει- κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, εκπροσωπεί δηλαδή στη Βουλή τον πρόεδρο του κόμματος και, συνεπώς, δεν μπορεί παρά να απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του.

Συνεπώς δεν μπορεί να απειλείται μέσω διαρροών ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις τελευταίες του παρεμβάσεις...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail