Το Κίεβο απειλεί να βάλει φωτιά στις σχέσεις με τη Μόσχα

oleg_mit / pixabay
Στα άκρα μοιάζει να οδηγείται πάλι κατάσταση στην Ουκρανία όπως ανέφερε ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα μιλώντας στο ΟΡΕΝ. Έγινε τριμερής διαβούλευση του προέδρου Πούτιν και του Γάλλου προέδρου Μακρόν με την καγκελάριο Μέρκελ με κεντρικό θέμα την εφαρμογή των συμφωνιών για την Ανατολική Ουκρανία τις οποίες όμως δεν θέλει να τηρήσει το Κίεβο ζητώντας από την Ουάσινγκτον να παρέμβει ενεργότερα.

Οι ΗΠΑ δείχνουν πρόθυμες σε αυτό καθώς στοχεύουν στην πλήρη ρήξη Ρωσίας-Ουκρανίας κι αυξάνουν τη βοήθεια που παρέχει το ΝΑΤΟ στο Κίεβο προμηθεύοντάς το με όπλα κι αυτό με τη σειρά του αυξάνει τους τόνους χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία εισβολέα από την οποία όμως δεν σταματά να εισάγει τρόφιμα.

Το Κρεμλίνο εκφράζει ξανά σοβαρή ανησυχία για τον κίνδυνο προκλητικές ενέργειες να οδηγήσουν σε ένα σε μία εμφύλια σύρραξη στην περιοχή κι ενώ παρατηρείται μια στρατιωτική συγκέντρωση δυνάμεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail