Ο Ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας ασκήθηκε σε κατάρριψη εχθρικών αεροσκαφών

Small missile ship Graivoron - Sergei Μalgavko/ΤΑSS, archive
Freepen.gr - Τα πληρώματα των πυραυλικών κορβέτων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησαν βολές και ασκήθηκαν στην καταστροφή ενός φανταστικού αεροσκάφους του εχθρού κατά τη διάρκεια ασκήσεων στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε το Γραφείο Τύπου του στόλου της Μαύρης Θάλασσας τη Δευτέρα.

"Τα μικρά πυραυλικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας Graivoron και Vyshny Volochyok που επιχειρούν ως μέρος μιας τακτικής ομάδας πραγματοποίησαν κοινές ασκήσεις αεράμυνας με τη ναυτική αεροπορία του στόλου σε τελική επιθεώρηση για τη χειμερινή περίοδο εκπαίδευσης", ανέφερε το γραφείο τύπου σε δήλωση.

Οι ομάδες των πολεμικών θέσεων της αεροπορικής άμυνας του πλοίου ανίχνευσαν και προσδιόρισαν τους στόχους του αντιπάλου. Τα αεροσκάφη καταστράφηκαν θεωρητικά από τα όπλα αεράμυνας των πολεμικών πλοίων, καθώς τα αντικείμενα του αέρα ήρθαν μέσα σε μια ακτίνα καταστροφής, ανέφερε το Γραφείο Τύπου.

"Ως μέρος των ασκήσεων, τα πολεμικά πλοία πυροβόλησαν ενάντια στους στόχους του αέρα που προσομοιώνουν τα όπλα επίθεσης αέρα του φανταστικού εχθρού. Το πλήρωμα του Graivoron απέτρεψε μια αεροπορική επίθεση με τη χρήση ενός βλήματος Gibka ενώ η Vyshny Volochyok κατέστρεψε τον στόχο της βάλλοντας με AK-630M02" λέει η δήλωση.

Τα πληρώματα των μαχητικών Su-30SM από τις ναυτικές δυνάμεις Αεροπορίας και αεράμυνας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας συμμετείχαν στις ασκήσεις για να δημιουργήσουν ένα τακτικό περιβάλλον. Το αεροσκάφος απελευθέρωσε στόχους για τις βολές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail