Τελικά πάμε για ανοσία αγέλης, ο κόσμος δε θα συγχωρέσει την ταπεινωτική διαχείριση

Free-Photos / pixabay
Επί της ουσίας όσα μέτρα και να πάρουν πλέον δεν έχουν κανένα νόημα. Ο ιός έχει μεγάλη διασπορά, αρχίζει και η τουριστική περίοδος, οπότε ας πάρουν όλοι απόφαση ότι αυτό θα διατρέξει όλον τον πληθυσμό πια, ο οποίος φυσικά δεν θα κλειδωθεί άλλο μέσα στο σπίτι του, επειδή οι ανευθυνοϋπεύθυνοι δεν ήξεραν τι τους γίνεται. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Πάμε για ανοσία της αγέλης, κάτι που τελικά είναι και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, το να το εμποδίζουν τόσο καιρό δεν βοήθησε σε κάτι.

Ζούμε σε κοινωνίες, βρισκόμαστε με κόσμο που εργάζεται, μετακινείται και δεν ζει σε γυάλα.
Προσέχουμε την υγεία μας, την διατροφή μας, κάνουμε την γυμναστική μας, βγαίνουμε στον ήλιο, αποφεύγουμε τον πολύ κόσμο, παίρνουμε και καμιά βιταμίνη, τρώμε και κανένα φρούτο και ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας. 

Αν μας βρει, να μην μας ξεκάνει. Από εκεί και πέρα η φύση είναι φύση. Ο άνθρωπος μπορεί να το ελέγξει με φάρμακα, με εμβόλια, με ιατρικές πράξεις, όχι με μηνύματα και χαζούς περιορισμούς. 

Καλά θα κάνουν λοιπόν να σιωπήσουν και να αφήσουν τον κόσμο να εργαστεί, να αισθανθεί χρήσιμος, να μπορέσει να ζήσει την οικογένεια του με αξιοπρέπεια. Όλη αυτή η διαχείριση ήταν ταπεινωτική. Κι αυτό ο κόσμος δεν θα το συγχωρέσει. Και καλά θα κάνει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail