Δυο πράγματα συμβαίνουν με όλη αυτή η διαδικασία καταγραφής των...αφοδεύσεών μας

Ακριβώς πριν μια εβδομάδα, όλα τα ΜΜΕ της χώρας ήταν γεμάτα με τρομολαγνικούς τίτλους: "Αύξηση-σοκ 171% στο ιικό φορτίο κορωνοϊού στα λύματα της Αττικής!". Μάλιστα, όπως μας διευκρίνισαν οι ειδικοί στις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις τους εκείνη την ημέρα, η αύξηση αφορά την περίοδο 12 με 18 Απριλίου, οφείλεται στα κορωνοπάρτι και θα φανεί στα ημερήσια κρούσματα σε 4 με 5 μέρες. 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Μια εβδομάδα μετά, όχι μόνο δεν είδαμε αύξηση-σοκ στα κρούσματα της Αττικής αλλά αντίθετα παρατηρείται μείωση! (1581 κρούσματα σήμερα έναντι 1799 την προηγούμενη Τρίτη).

Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε όλη αυτή η διαδικασία καταγραφής των αφοδεύσεών μας είναι μια σαχλαμάρα και μισή. Είτε τα νούμερα της προηγούμενης εβδομάδας μαγειρεύτηκαν για να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα στην κοινή γνώμη εναντίον των κορωνοπάρτι και για να δικαιολογηθεί η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την πασχαλινή έξοδο. 

Αλλά φυσικά επειδή εγώ δεν είμαι κακεντρεχής άνθρωπος, αυτό το δεύτερο δεν το πιστεύω με τίποτε, αφού η υπέροχη κυβέρνησή μας και οι ακόμη πιο υπέροχοι ειδικοί της μας έχουν αποδείξει έμπρακτα όλους αυτούς τους μήνες ότι ποτέ δεν παίζουν πολιτικά παιχνίδια με το ζήτημα της πανδημίας και πάντα ακολουθούν πιστά τα πορίσματα της επιστήμης. Σωστά;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail