Εισάγουν την αντιπαράθεση των πολιτισμών!

Εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία, παράλληλα με τα εξοντωτικά μνημόνια, τον πολιτιστικό μαρασμό και την παραπέρα καθίζηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, η Ελλάδα βιώνει και τη μαζική εγκατάσταση μουσουλμανικών κυρίως πληθυσμών - και μάλιστα εν είδη «υβριδικού πολέμου» της Τουρκίας. 

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Μια σημαντική παράμετρος της μεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις, είτε με Μουζάλα και Τασία (ΣΥΡΙΖΑ) είτε με Μηταράκη (ΝΔ), είναι που εισάγουν με πρόσχημα την "οικουμενικότητα" στο εσωτερικό της χώρας την μελλοντική αντιπαράθεση των πολιτισμών. 

Γεγονός που αργά η γρήγορα θ΄ είναι η «βόμβα» στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής και στην ιδεοπροσωπία των Ελλήνων συνολικά και όχι μόνο στα σημερινά γκέτο των Αθηνών. 

Και ακριβώς αυτή η πολιτισμική διάσταση είναι που αποσιωπάται συστηματικά από τους πολιτικούς αρμόδιους, το φιλομεταναστευτικό λόμπυ, τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και το κομματικό σύστημα. Γιατί γνωρίζουν ότι τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά, η ιστορία και ο πολιτισμός των Ελλήνων είναι ίσως το τελευταίο τους αποκούμπι.

ΥΓ. Παράλληλα βέβαια, «ενισχύοντας την εξάρτησή της οικονομίας από φθηνά εργατικά χέρια (η μετανάστευση) αναστέλλει την έλευση της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, συνακόλουθα, την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής, κάτι που καθηλώνει την χώρα στον μίζερο παρασιτισμό της.» (από την ανακοίνωση του «ΑΡΔΗΝ»: «Όχι “ΝΕΑ” αλλά “Εθνική” Δημοκρατία»).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail