Γιατί απορείτε κ. Γεωργιάδη για όσα απαράδεκτα διαβάσατε;

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ για σοβαρό πρόβλημα. Έκρινε ορθό να το δημοσιοποιήσει. Ελπίζω όχι για να συγκεντρώσει συμπάθεια, likes και περαστικά. Όπως και να έχει, να είναι καλά ο άνθρωπος και να ευχαριστεί το Θεό που γλύτωσε τα χειρότερα. Φαίνεται όμως ότι μαζί με τις ευχές συγκέντρωσε κι αρκετό δηλητήριο.

Του Στρατή Μαζίδη

"Δεν μπορεί να είναι αυτή η κοινωνία μας" τονίζει μεταξύ άλλων σε νεώτερο σημείωμά του ενώ πιστεύει πως "κάτι στο διαδίκτυο δεν πάει καθόλου καλά".

Φυσικά είναι απαράδεκτο όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, να τον χλευάζεις, να τον καταριέσαι κ.ο.κ. Αλλά εδώ βλέπουμε ότι πχ οι κατάρες κι οι απειλές πέφτουν σαν βροχή στο twitter ακόμη και για τηλεοπτικά προϊόντα.

Όμως ο κ. Γεωργιάδης πλανάται πλάνην οικτράν αν νομίζει πως δεν είναι αυτή η κοινωνία. Αυτή είναι η κοινωνία μας. Για αυτό ζούμε αυτά τα χάλια. Έχει βάλει κι αυτός το λιθαράκι του σε αυτό, αρκεί να δει από που ξεκίνησε πολιτικά και τι έλεγε πριν 20 χρόνια, και τι κάνει - που βρίσκεται τώρα. Η κυβέρνηση που υπηρετεί αλλά και όλες οι προηγούμενες με τις αποφάσεις και τις παραλείψεις τους, με την Παιδεία που διέλυσαν, την ερήμωση της υπαίθρου, την απαξίωση της παραγωγής, το βόλεμα των διορισμών και τα μνημόνια που ως επιστέγασμα εφάρμοσαν, διέλυσαν την κοινωνία. Την έκαναν χειρότερη από ζούγκλα διότι κι εκεί ακόμη υπάρχουν κανόνες.

Το πρόβλημα δεν είναι το διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι η κοινωνία. Το διαδίκτυο είναι απλά μια πιο προχωρημένη εκδήλωσή της.

Όσο για τον κ. Γεωργιάδη που βρήκε την υγειά του στο ΚΑΤ, περιμένω εφεξής να δω πως πραγματικά θα δώσει μάχες για τη δημόσια υγεία και την ενίσχυση του συστήματος διότι δεν είμαστε όλοι βουλευτές και υπουργοί ώστε αν μας συμβεί, να μας φροντίσουν άμεσα. Οι περισσότεροι λέμε "Θεέ μου μια κι έξω".

Ας κάνει λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης την αρχή για μια καλύτερη, πιο ανθρώπινη κοινωνία. Ας καταστεί ο προβληματισμός του μόνιμος κι όχι εφήμερος για όσο παραμείνει στο κρεββάτι.

Ένα το χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή. Τη συνέχεια την ξέρετε κ. υπουργέ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail