Ντονμπάς: Το Krasukha-4 παίρνει θέση απέναντι στα τουρκικά Bayraktar στην Ουκρανία;

Freepen.gr - Σύμφωνα με αναφορές ανεξάρτητων δημοσιογράφων από το Ντονμπάς που επικαλείται το τουρκικό Rusen Press, ορισμένα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα
Krasukha-4, έχουν αναπτυχθεί στις αυτονομημένες περιοχές με σκοπό το μπλοκάρισμα ραντάρ και ραδιο-επικοινωνιών για τα εχθρικά drones.
 
Η ρωσική πλευρά ανησυχεί ιδιαίτερα για την παρουσία Τούρκων εκπαιδευτών στο χειρισμό drones στη Μαριούπολη και την απόκτηση των ΤΒ2 από το Κίεβο.
 
Να σημειωθεί ότι προ ολίγων ημερών κυκλοφόρησε από αρκετούς λογαριασμούς στο Twitter το ακόλουθο βίντεο μεταφοράς τεθωρακισμένων αρμάτων μάχης του ουκρανικού στρατού στο μέτωπο του Ντονμπάς:

Κατά μια άποψη, η διαβλεπόμενη νέα στρατιωτική αντιπαράθεση στην περιοχή θα είναι μια αναμέτρηση των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών ΤΒ2 και των ρωσικών συστημάτων Krasukha-4. Τα ΤΒ2 μπορεί να μην είναι τέλεια και να έχουμε μεταδώσει πολλές καταρρίψεις του, ωστόσο η Τουρκία δύναται να τα παράγει μαζικά και να διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό. Είναι τα αεροσκάφη που δοκιμάστηκαν επιτυχώς σε Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Λιβύη αλλά και Συρία στο μέτωπο του Ιντλίμπ όταν έβγαλαν εκτός μάχης μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του συριακού στρατού με αποτέλεσμα η Ρωσία να στείλει άμεσα νέο στρατιωτικό υλικό.

Άραγε το Krasukha-4 θα πετύχει αυτό που δεν κατάφερε το Pantsir;

Απομένει να δούμε την εξέλιξη της λυκοφιλίας μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail