Αδιάκοπο ρωσικό σαφάρι κατά του ISIS με 280 αεροπορικές επιθέσεις μέσα σε 96 ώρες!

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις πολεμικές τους επιχειρήσεις εναντίον των διάσπαρτων πυρήνων του ISIS στην κεντρική Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR) στις 10 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης που εδρεύει στο Λονδίνο, τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 280 αεροπορικές επιδρομές στα κρησφύγετα της ομάδας στο Χάμα-Χαλέπι-Ράκκα τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Τουλάχιστον 55 αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές επικεντρώθηκαν:

- Στην περιοχή των πόλεων Ithriyah και Rahjan στην ανατολική Hama
- Στην έρημο της Raqqa
- Στα διοικητικά σύνορα μεταξύ των επαρχιών Raqqa και Deir Ezzor

Το SOHR ισχυρίστηκε στην έκθεσή του ότι το τελευταίο κύμα ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων στην κεντρική Συρία είχε ζητήσει τη ζωή τουλάχιστον 43 τρομοκρατών του ISIS.

Εν τω μεταξύ, ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) και άλλες φιλοκυβερνητικές παρατάξεις συνεχίζουν να επιχειρούν εναντίον των τρομοκρατών του ISIS στην κεντρική περιοχή στο έδαφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail