Μέχρι σήμερα ήξερα ότι ο γιατρός προτείνει θεραπεία, όχι μέτρα click away και χιλιόμετρα μετακίνησης

Parentingupstream / Pixabay
Έχω βαρεθεί πλέον να σχολιάζω τα μέτρα, που τελευταία τα βάφτισαν και έξυπνα μπας και πείσουν κανέναν. Για αυτό θα σχολιάσω τους ειδικούς. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Μέχρι σήμερα γνώριζα ότι ο ειδικός γιατρός προτείνει θεραπείες, φάρμακα και τρόπους για να γίνει ένας άρρωστος καλά. Δεν ήξερα ότι οι γιατροί προτείνουν μέτρα σε κοινωνίες τύπου click away, μέχρι πόσα χιλιόμετρα μπορούμε να μετακινηθούμε ή το πού και το πώς θα αθληθούμε. 

Όπως είχα πει και με τον Τσιόδρα ένας γιατρός επιστήμονας που σέβεται τον εαυτό του δεν γίνεται πανελίστας σε καθημερινό κυβερνητικό σόου, δεν εξευτελίζεται λέγοντας ασυναρτησίες, αλλάζοντας γνώμη κάθε τρεις και λίγο και αναιρώντας τον εαυτό του.

Συγγνώμη, αλλά σε όλους αυτούς που παρελαύνουν εδώ και μήνες στις τηλεοράσεις, που διαβάζουν τα κείμενα που τους έδωσαν, που δεν έχουν πει ούτε μία συμβουλή για το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να δυναμώσει το ανοσοποιητικό του, δε θα εμπιστευόμουν ούτε τη γάτα μου. 

Όταν κάποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τα όρια και πότε τα ξεπερνά, όταν επιλέγει να υπηρετήσει μία κυβέρνηση και όχι μία κοινωνία, όταν τρέφεται από τη δημοσιότητα και φέρεται ως νάρκισσος, τότε δεν είναι επιστήμονας. Είναι γελοίος. 

Όσα μέτρα και να επιβάλλουν έχουν χάσει πλέον τον κόσμο. Ουδείς τους ακούει, εκτός από κάτι υστερικούς που και στην κανονική τους ζωή ήταν προβληματικοί. 

Οι γιατροί είναι ειδικοί στο να γιατρεύουν τον κόσμο. Σε τίποτα άλλο. Ας παρατήσουν λοιπόν τα μέτρα και τα αντίμετρα κι ας πιάσουν να βρουν κανένα φάρμακο για τους ανθρώπους που αρρωσταίνουν. 

Κουράσανε κι αυτοί και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Και δεν κουράσανε απλά, μας έχουν εκνευρίσει κιόλας με την ανοησία τους. Και τέλος πάντων δεν βρέχει, τους φτύνουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail