Ο Πούτιν απαντά στον Μπάιντεν για το "δολοφόνος": "μιλά για τον εαυτό του, του εύχομαι καλή υγεία"

kremlin.ru
Freepen.gr - Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ευχήθηκε καλή υγεία στον Τζο Μπάιντεν αφού ο ηγέτης των ΗΠΑ τον χαρακτήρισε "δολοφόνο" και υποσχέθηκε ότι η Μόσχα θα "πληρώσει το τίμημα" σε περίπτωση ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές του 2020 υπέρ του αντιπάλου του, Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας την Πέμπτη, ο Πούτιν υποστήριξε ότι ο Μπάιντεν μπορεί να προβάλλεται, σημειώνοντας ότι η αξιολόγηση άλλων χωρών "είναι σαν να κοιτάς σε έναν καθρέφτη”.

"Όταν ήμουν παιδί, όταν διαφωνούσαμε μεταξύ μας στην παιδική χαρά, συνηθίζαμε να λέμε:" ό,τι λέτε [για τους άλλους] είναι αυτό που είστε εσείς", πρόσθεσε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν σημείωσε επίσης ότι η Ουάσιγκτον είναι "αποφασισμένη" να έχει σχέση με τη Μόσχα, αλλά μόνο σε "θέματα που ενδιαφέρουν τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες".

"Ακόμα κι αν νομίζουν ότι είμαστε σαν αυτούς, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Έχουμε έναν διαφορετικό γενετικό και πολιτιστικό και ηθικό κώδικα", είπε.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, οι ΗΠΑ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια Μόσχα που θα αγωνιστεί και θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα, ακόμη και αν η Ουάσινγκτον δεν επιθυμεί να συμμετάσχει.
"Οι ΗΠΑ θα πρέπει να το λάβουν υπόψη τους αυτό, παρά τις προσπάθειές τους να σταματήσουν την ανάπτυξή μας μέσω κυρώσεων και προσβολών", ανέφερε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail