Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον τουρκόφιλο νέο πρωθυπουργό της Λιβύης που στηρίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Freepen.gr - Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον νέο Πρωθυπουργό της Λιβύης Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά τον οποίο συνεχάρη για το σχηματισμό της νέας μεταβατικής κυβέρνησης, διαβάζουμε στα ελληνικά ΜΜΕ.

Η συνομιλία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έγινε...σε θερμό κλίμα ενώ ο κ. Μητσοτάκης αποδέχθηκε πρόσκληση του κ. Ντμπεϊμπά να επισκεφθεί προσεχώς την Λιβύη.

Δηλαδή ο Ελληνας πρωθυπουργός συνεχάρη το φιλότουρκο Ντμπεϊμπά ο οποίος σε λίγο θα κάνει το Τρίπολη - Αγκυρα κάτι σαν Κολιάτσου - Ομόνοια. Ο Ντμπεϊμπά είχε μεταβεί μυστικά στην Αγκυρα πριν την εκλογή του ενώ σύμφωνα με το 218News πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου την Τουρκία.

Επίσης ως επιχειρηματίας είχε πολλά πάρε-δώσε με τους Τούρκους ενώ με το "καλημέρα" της πρωθυπουργίας του, ενώ δήλωσε ότι όλες οι συμφωνίες του προηγούμενου διαστήματος θα επανεξεταστούν, εξαίρεσε το τουρκολιβυκό μνημόνιο διότι, όπως είπε, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Λιβύης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail