Τούρκοι τζανταρμάδες εκτέλεσαν παιδάκι στα σύνορα ενώ βοηθούσε τον παππού του στο χωράφι

Freepen.gr - Ακτιβιστές του SOHR έχουν τεκμηριώσει το θάνατο ενός παιδιού μετά από πυροβολισμό από τις τουρκικές δυνάμεις της χωροφυλακής "Jandarma", ενώ βρισκόταν μπροστά από το σπίτι του στο χωριό Al-Madlousah στην ύπαιθρο Salqin στο βορειοδυτικό Idlib στα σύνορα με την περιοχή του Iskenderun (Αλεξανδρέττα).

Το παδί δέχθηκε τα τουρκικά πυρά ενώ εργαζόταν με τον παππού του σε μια γεωργική έκταση στο χωριό Salhab στην ύπαιθρο της Jisr Al-Shughour στο βορειοδυτικό Idlib, σχεδόν 500 μέτρα μακριά από τον τοίχο των συνόρων.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Συριακού Παρατηρητηρίου, ο αριθμός των Σύριων αμάχων που έχουν σκοτωθεί από την τουρκική χωροφυλακή από την αρχή της συριακής σύγκρουσης, έχει αυξηθεί σε 465 συμπεριλαμβανομένων 85 παιδιών ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών και 44 γυναικών ηλικίας άνω των δεκαοκτώ ετών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail