Το παρόν σκοτεινό και το μέλλον αβέβαιο για τον πρωθυπουργό στα κοινωνικά δίκτυα

Freepen.gr - Οι αρνητικές "δημοσκοπήσεις" των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζονται για τον πρωθυπουργό. Μετά την πρωτόγνωρη αποδοκιμασία στο μήνυμά του για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης όπου η επιλογή του "θυμού" ξεπέρασε το 71%, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός ή όσοι χειρίζονται τη σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασαν να αλλάξουν την αρνητική εικόνα αλλά μάταια.

Η πρώτη φορά ήταν τα μέτρα για τους επαγγελματίες όπου πάλι ένα ποσοστό άνω του 70% (30 χιλιάδες σε συνολικά 42000 ως το απόγευμα του Σαββάτου) αντέδρασαν αρνητικά ενώ ένα 10,2% απλά γελά.

Η δεύτερη φορά ήταν μια προσπάθεια διόρθωσης του περιεχομένου για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη με νεώτερη ανάρτηση. Εδώ ένα 57,7% αντιδρά αρνητικά (30.000 σε σύνολο 45.000) ενώ το 12,8% ξεσπά σε γέλια.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail