Οι Ρωσόφωνοι του Ντονμπάς εκδηλώθηκαν: "Θα νικήσουμε, το πεπρωμένο μας βρίσκεται στη Ρωσία!"

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Denis Pushilin ανέφερε σε εκδήλωση στη Συμφερούπολη για τα επτά χρόνια ένωσης Κριμαίας με τη Ρωσία ότι όλοι όσοι είναι πιστοί στα ιδανικά του ρωσικού κόσμου γιορτάζουν την επέτειο.

"Φίλοι! Πριν από επτά χρόνια κερδίσατε μια ιστορική νίκη και η ρωσική σημαία υψώθηκε πάνω από την Κριμαία. Έχετε εισέλθει σε μια νέα εποχή στην ανάπτυξή σας, διατηρώντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τη μητρική γλώσσα και τις παραδόσεις – τις μεγάλες αξίες που επέλεξε η Ουκρανία ως στόχο να διαιρέσει τον ρωσικό λαό.

Σήμερα, ως μέρος της μεγάλης χώρας, η Κριμαία κατευθύνεται με βεβαιότητα προς την εδραίωση της σταθερότητας και της ευημερίας", δήλωσε ο Pushilin.

"Χωρίς όλα αυτά, δεν θα υπήρχε ειρηνικός ουρανός πάνω από τα κεφάλια μας σήμερα, καμία προοπτική ανάπτυξης, καμία εμπιστοσύνη στο μέλλον", δήλωσε ο Σεργκέι Ακσιόνοφ, πρωθυπουργός της Κριμαίας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ρωσικό Donbass θα κερδίσει σίγουρα, γιατί αυτή είναι η βούληση των κατοίκων της Δημοκρατίας και υποστηρίζονται από φίλους και ομοϊδεάτες από αυτή την άποψη.

"Το Donbass, όπως η Κριμαία, απάντησε με αξιοπρέπεια στις προσπάθειες των Ουκρανών νεοναζί να αποκόψουν τους μητρικούς δεσμούς τους με τη Ρωσία. Μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την επιλογή μας και την ένθερμη επιθυμία μας να επιστρέψουμε στις Ιστορικές μας ρίζες.

Το ρωσικό Donbass θα κερδίσει σίγουρα! Επειδή έχουμε την υποστήριξή σας και τη βοήθεια των πιστών φίλων μας και ομοϊδεάτες τους ανθρώπους! Και το πιο σημαντικό είναι η επιθυμία των πολιτών της Δημοκρατίας. Είμαστε ενωμένοι με έναν κοινό στόχο-να συνδέσουμε σταθερά το μέλλον μας με τον ρωσικό λαό. Το ιστορικό μας πεπρωμένο βρίσκεται μόνο στη Ρωσία!" ανέφερε ο Denis Pushilin .

Ο Sergey Tsekov, Ρώσος γερουσιαστής, πρόεδρος της ρωσικής κοινότητας της Κριμαίας, σημείωσε ότι η Ημέρα της επανένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία είναι η πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία της χερσονήσου κατά τα τελευταία 300 χρόνια.

"Σήμερα, οι πολίτες των λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ρωσικών παγκόσμιων υπερασπιστών. Ήταν πιο εύκολο για εμάς, ας το παραδεχτούμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα αυτά πέρασαν ειρηνικά εδώ. Υπερασπίζονται τον εαυτό τους με όπλα, με κόστος χιλιάδων ζωών. Ταυτόχρονα, υπερασπίζονται όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και τους συμπατριώτες τους που ζουν στο εξωτερικό. Μας υπερασπίζονται εμάς τους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους πολίτες του Donbass στο πρόσωπο του Denis Vladimirovich για την επιθυμία τους για ελευθερία, για το θάρρος και τον ηρωισμό τους.

Έχουμε αγωνιστεί για τη Ρωσία για 23 χρόνια και το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα το 2014. Πιστεύω ότι το όνειρο του Donbass θα γίνει επίσης πραγματικότητα και θα ενταχθεί στη Ρωσία. Καλές διακοπές, αγαπητοί φίλοι! Καλή επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία! Ελευθερία στο Donbass!" είπε ο Σεργκέι Τσεκόφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail