Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις ειρηνικές;

Ο Metin Kulunk, ανώτερος αξιωματούχος του AKP, προκαλεί καθώς μοιράστηκε έναν χάρτη της Τουρκίας στο Twitter που περιλαμβάνει μεγάλα τμήματα της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Συρίας, του Ιράκ, της Αρμενίας, της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν στα σύνορά του.

Η Τουρκία έχει προκλητικούς ισχυρισμούς για τη Μοσούλη που αναβιώνουν περιοδικά. Απειλεί να προσαρτήσει τη βόρεια Κύπρο και να καταλάβει το Καστελόριζο. Έχει αρκετές χιλιάδες στρατεύματα που εδρεύουν σε ολόκληρο το Ιρακινό Κουρδιστάν για να πολεμήσουν το ΡΚΚ και να βομβαρδίζει τακτικά στην περιοχή, προκαλώντας θανάτους αμάχων. 

Και ενώ η Άγκυρα παραπονιέται για φιλόδοξα κουρδικά γραμματόσημα, η στρατιωτική της παρουσία σε μεγάλες περιοχές της βόρειας Συρίας χρησιμοποιεί όλες τις παγίδες μιας αποικιακής κατοχικής δύναμης με νεόκτιστα ταχυδρομεία και σχολεία όπου διδάσκονται τα τουρκικά και κρέμονται τεράστια πορτρέτα του Ερντογάν.

Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις ειρηνικές;

Δημήτρης Τσαϊλάς
υποναύαρχος ε.α.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail