Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν συνεχίζουν ακάθεκτα με το σχεδιασμό τους για τη συνέχεια στο Νότιο Καύκασο

Freepen.gr - Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν φαίνεται ότι συνεχίζουν τον γεωπολιτικό επεκτατισμό τους στα πλαίσια του ευρύτερου τουρκικού σχεδίου αναθεώρησης της γεωγραφικής γειτονιάς μας σε ό,τι αφορά το νότιο Καύκασο.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν μετέβησαν στην Τουρκία για εκπαίδευση μεγάλης διάρκειας. Όπως αναφέρει σε σχετικό μήνυμα το τουρκικό υπουργείο Αμυνας:

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί με το Αζερμπαϊτζάν πάνω στο πνεύμα "ένα έθνος, δύο χώρες". Καλωσορίζουμε τους αδερφούς από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν, που ήρθαν στα Ισπαρτά για την έξι εβδομάδων εκπαίδευσή τους.

Η Αρμενία καλά θα κάνει να βγει γρήγορα από την κρίση διότι όπως όλα δείχνουν, Αγκυρα και Μπακού προετοιμάζονται για τη συνέχεια, που δεν είναι από το ένα έθνος, μια χώρα.






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail