Σκληρός αλλά σωστός Πολάκης: 50 άτομα περιμένουν ΜΕΘ, πού είναι τα 1200 κρεβάτια κ. Γεραπετρίτη;

Σε μια ακόμη αποκαλυπτική ανάρτηση προέβη ο Παύλος Πολάκης στο Facebook όπου παρουσιάζει λίστα με 50 ασθενείς για εισαγωγή αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ ρωτώντας που είναι τα περιβόητα 1200 κρεβάτια ΜΕΘ και πόσοι εξ αυτών θα παραμείνει στη ζωή αν δε βρεθεί ΜΕΘ.

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι τίποτε δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια σοβαρή Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που με τις σωστές οδηγίες θα κατευθύνει τον ασθενή το πρώτο κρίσιμο διάστημα αλλά και τις αναγκαίες υποδομές για περισσότερα νοσοκομεία και μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ο πρώην αν. υπουργός υγείας αναφέρει:

«50 (ολογράφως ΠΕΝΗΝΤΑ) ασθενείς στη λίστα του ΕΚΑΒ για εισαγωγή σε ΜΕΘ, αυτή τη στιγμή!!!!

»Οι μισοί από λοίμωξη COVID-19!!

»ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1200 ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ;;;;;;;; Ήταν «πεταμένα λεφτά» ε;;

»ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ;;;;;;;

»(ΥΓ. δεκα σελίδες η ηλεκτρονική λίστα με πέντε ασθενείς σε κάθε σελίδα, έβαλα φωτογραφίες που μου έστειλαν συνάδελφοι την τελευταία σελίδα και έναν ασθενή με προσοχή στα προσωπικά δεδομένα)».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail