Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει το Βυζάντιο πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453

Θεόδωρος Κατσανέβας

Διακόσια χρόνια από την απελευθέρωση της χώρας από τον τουρκικό ζυγό, η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή του Βυζαντίου πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Όπως τότε έτσι και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή και απαξίωση. Έχει χαθεί η οικονομική και εθνική της ανεξαρτησία με την επικράτηση της οικονομικής ευρωκατοχής. Φτωχοποιείται και υποχρεώνεται να αποδίδει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας της τάξης του 3,5% του ΑΕΠ, με τη μορφή επιστροφής δανείων που μας φόρτωσαν οι δόλιοι δανειστές. Καμιά χώρα στον κόσμο ούτε η ίδια η Γερμανία, δε θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τέτοιο πελώριο οικονομικό βάρος. Τα οικονομικά της υποστυλώματα εξαϋλώνονται.

Οι ελληνικές τράπεζες έχουν περιέλθει σε ξένα χέρια, με αδιαφανείς διαδικασίες εξπρές. Το ίδιο και τα υποκαταστήματά τους στο εξωτερικό. Δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια, επιχειρήσεις εθνικής σημασίας, όπως οι ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΟΣΕ, ναυπηγεία κλπ., φεύγουν από τον έλεγχο του δημοσίου, του οποίου ολόκληρη η περιουσία υπάγεται στο Υπερταμείο υπό ξένο έλεγχο. Οι Έλληνες πολίτες έχουν χάσει κατά μέσο όρο, το μισό τους πλούτο. Η οικονομική και κατ’ επέκταση η εθνική μας ισχύς, συρρικνώνεται στο ελάχιστο. Αυτό έχει συνέπεια να υποχωρούμε σε όλα τα μέτωπα, έχοντας δίπλα έναν επίβουλο και άκρως επιθετικό γείτονα. Η Ευρώπη περιορίζεται σε φραστικές και άνευ ουσίας ανακοινώσεις. Το ΝΑΤΟ «νίπτει τας χείρας του». Και οι πολεμικές βιομηχανίες της δύσης, θριαμβολογούν γιατί θα πουλήσουν περισσότερα όπλα σε δύο χώρες μέλη και συμμάχους στο ΝΑΤΟ!

Παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία

Η οικονομική και εθνική παρακμή οδηγεί στον τελικό αφανισμό με την επερχόμενη Ισλαμοποίση και μετατροπή της πατρίδας μας σε τουρκικό προτεκτοράτο υπό γερμανική εποπτεία, με τη μεθοδευμένη εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων. Το όλο σκηνικό μεθοδεύεται από το Βερολίνο. Οι Γερμανοί που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία και μια τέτοια προοπτική φαίνεται πως βολεύει τις επιδιώξεις τους. Οι Έλληνες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος λαός. Η χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε σύμμαχος της Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της ήταν και είναι ιδιαίτερα αρνητικά.

Η παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, μπορεί να ηρεμήσει το γειτονικό μας "θηρίο". Και η Ευρώπη της Γερμανίας να εξασφαλίσει έτσι την ένταξή Τουρκίας και Ελλάδας μαζί στον κύκλο συμφερόντων της απομακρύνοντάς την από τη Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ. Βολική είναι επίσης η προοπτική της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη Μουσουλμάνων μεταναστών για την άντληση φτηνού εργατικού δυναμικού και επιβολή της αρχής του "διαίρει και βασίλευε".

Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνουμε

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κωφεύουν σε όλα αυτά. Ενδιαφέρονται για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές. Κυβερνητικοί βουλευτές απαξιώνουν την Ποντιακή γενοκτονία και όχι μόνο. Βουλευτές της αντιπολίτευσης πορεύονται αγκαλιά με έναν δήθεν Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα που καταζητείται από την Interpol, επίσης και όχι μόνο. Η επιτροπή για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 με επικεφαλής μια εμβληματική εκπρόσωπο της ξενοκρατούμενης μπουρζουαζίας, βαδίζει σε βήματα αμφίβολης ελληνικότητας. Η «πολυπολιτισμικότητα» είναι η μεγάλη αγαπημένη κυβέρνησης και μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο λαός έχει περιπέσει σε εθνικό λήθαργο. Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει παροπλιστεί. Εκπρόσωποι της άρχουσας τάξης όπως και τότε στο Βυζάντιο, αγωνιούν να γίνουν αρεστοί στα ξένα αφεντικά. Τα συστημικά ΜΜΕ χτυπούν το ταμπούρλο της υποταγής στο ρυθμό που τους ταΐζουν τα αφεντικά και οι υπό ξένο έλεγχο τράπεζες. Νεοφιλελεύθεροι κοσμοπολίτες και νεοαριστεροί εθνομηδενιστές, αποδομούν την έννοια του Ελληνισμού. Απίθανοι νεολαίοι γερασμένοι πριν την ώρα τους, φωνάζουν διαδηλώνουν με απίστευτα συνθήματα όπως : «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς.». Ευλογούν τη μαζική μουσουλμανική εισβολή, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία θα καταργηθούν φυσικά όταν η χώρα Ισλαμοποιηθεί. Η εκκλησία όπως οι μοναχοί στο τέλος του Βυζαντίου, προσεύχονται στον Κύριο, ενώ ορισμένοι Μητροπολίτες, ευλογούν την επέλαση της Νέας Τάξης και την Ισλαμοποίηση της χώρας. Και ενώ η υπόθεση του Μακεδονικού ξεσήκωσε τον κόσμο και γέμισε τις πλατείες από λαϊκές συγκεντρώσεις, η ορμητικά επερχόμενη Ισλαμοποίηση, προκαλεί αναντίστοιχη με την καταστροφική της βαρύτητα, λαϊκή εγρήγορση και κινητοποίηση. Η πατρίδα του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Περικλή, του Θεμιστοκλή, του Καραϊσκάκη, του Ρήγα Φεραίου, του Καποδίστρια θα τελειώσει αν δεν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αλλιώς ας αποχαιρετίσουμε την Ελλάδα που χάνουμε.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.