Τούρκοι χάκαραν το Instagram της Μπακογιάννη αλλά δεν προτίμησε το διάλογο ή τη συνδιαχείριση

Όπως ενημέρωσε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη στο Twitter, ο λογαριασμός της στο Instagram χακαρίστηκε από Τούρκους χάκερς. "Ευτυχώς" όμως, όπως λέει, ο ελέγχος του λογαριασμού ανακτήθηκε. 

Εδώ ούτε διάλογος, ούτε συνεκμετάλλευση, ούτε συνδιαχείριση, ούτε προσφυγή σε κανένα δικαστήριο της Χάγης (αστειευόμαστε) άλλωστε όπως διαβάζαμε περίπου πριν ένα χρόνο στα ΜΜΕ "με ανεπίσημη παρέμβασή της στα «ΝΕΑ» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο η βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να προβλέπει πως ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα μπορέσει να κατοχυρώσει δικαιώματα άλλων νησιών, όπως της Ρόδου και της Λέρου, και για αυτό το λόγο θα πρέπει να οδηγηθεί η ελληνοτουρκική διαμάχη στο διεθνές δικαστήριο".

Η Χάγη πχ μπορεί να έδινε το Twitter της στους χάκερς και να κρατούσε πχ Instagram - Facebook, αλλά μαχητικά και πατριωτικά οι Τούρκοι e-εισβολείς εξεδιώχθησαν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά.

Πάντως πέρα από τα αστεία, είναι χαρακτηριστικά τα σχόλια των χρηστών ως απάντηση της ανάρτησης. Το πιο γλαφυρό σημείωνε "ποια η διαφορά; τα ίδια θα γράφατε".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail