Στα σκαριά άθλια μεθόδευση για απαγόρευση του HDP στην Τουρκία!

Freepen.gr - Η αρχηγός του κόμματος iyi (Good) Meral Akşener δήλωσε ότι το κόμμα της δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη απόφαση για το αν θα υποστηρίξει ή όχι τις εκκλήσεις για το κλείσιμο του Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP), σημειώνει το duvarenglish.com.

"Αν ένα τέτοιο θέμα ήταν να έρθει στην ημερήσια διάταξη του Κοινοβουλίου, το κόμμα μας δεν έχει ακόμη λάβει απόφαση. Οι φίλοι [βουλευτές] μας είναι έμπειροι, δεν θα με ειδοποιούσαν πριν πάω στην τηλεόραση, δεν θα με ρωτούσαν για τι πρέπει να μιλήσουμε;Δεν είχα ποτέ τέτοια απαίτηση από κανέναν. Οι φίλοι μου πιθανότατα θα ψηφίσουν ναι [για το κλείσιμο του HDP]", δήλωσε η Akşener.

Η Akşener έκανε τα σχόλια αυτά στο Haber Global όταν ρωτήθηκε αν το HDP πρέπει να κλείσει μετά τις σχετικές αναφορές του ηγέτη του κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Devlet Bahçeli.

Η Akşener, ωστόσο, δήλωσε επίσης ότι οι εκκλήσεις αυτές είναι ένα "τέχνασμα" από την πλευρά της κυβέρνησης και το κόμμα IYI "δε θα πέσει σε αυτή την παγίδα".

Επέκρινε την κυβέρνηση επειδή μιλούσε μόνο για αυτό το θέμα και δεν έλαβε καμία ενέργεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail