«Βράζει» η Νέα Δημοκρατία: Το «μυστικό σχέδιο» για τη Λίνα Μενδώνη!

Δέκα τουλάχιστον βουλευτές ζητούν την παραίτησή της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Τι κυοφορείται στο παρασκήνιο. Η έντονη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ένας από τους βασικούς λόγους που ο πρωθυπουργός και τα φιλικά μέσα της κυβέρνησης στοχοποιούν για το σκάνδαλο Λιγνάδη τον... ΣΥΡΙΖΑ!

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

«Βράζει» η Νέα Δημοκρατία με τους χειρισμούς στο σκάνδαλο Λιγνάδη, καθώς ψηφοφόροι και στελέχη του κόμματος δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αποδίδει ευθύνες στην υπουργό Πολιτισμού και γιατί η κυβέρνηση καθυστέρησε να αντιδράσει στις καταγγελίες για τον εκλεκτό της για το Εθνικό Θέατρο.

Ήδη, 10 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος -μεταξύ των οποίων η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Θάνος Πλεύρης- και μια ευρωβουλευτής, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, έχουν ταχθεί με μεγαλύτερη ή μικρότερη σαφήνεια, υπέρ της παραίτησης της Λίνας Μενδώνη. Το «βαθύ γαλάζιο κόμμα», άλλωστε, αξιοποιεί την υπόθεση Λιγνάδη για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με ένα πρόσωπο, όπως η υπουργός Πολιτισμού, που το θεωρεί «εισβολέα» στη Νέα Δημοκρατία, αφού έως και το βράδυ των εκλογών ήταν στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκφράζει την ενόχλησή του και για τον τρόπο που προβάλλονται ο υφυπουργός, Νίκος Γιατρομανωλάκης, και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, επιμένουν πως πολλά στελέχη έχουν έναν δικό τους σχεδιασμό, που οδηγεί σε ένα «μίνι αντάρτικο» με το Μέγαρο Μαξίμου, αν και σε αυτόν δεν αποκλείεται να συμμετέχουν και κάποια πρόσωπα που έχουν σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου. Το σχέδιό τους είναι να πιεστεί η Λίνα Μενδώνη με όλους τους δυνατούς τρόπους ώστε να απολέσει τις αντοχές της και να υποβάλλει την παραίτησή της! Εκτιμούν, μάλιστα, πως ο σχεδιασμός τους μπορεί να έχει και άμεσα αποτελέσματα και η υπουργός Πολιτισμού να καταθέσει άμεσα την παραίτησή της!

Η έντονη δυσαρέσκεια, μάλιστα, που υπάρχει στα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ένας από τους βασικούς λόγους που ο πρωθυπουργός και τα φιλικά μέσα της κυβέρνησης στοχοποιούν για το σκάνδαλο Λιγνάδη τον... ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν για το πώς θα βγει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ακόμα και η συζήτηση στη Βουλή!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail