Ο κόσμος παραπλανήθηκε μεθοδικά με τα παραμύθια ότι τάχα απομονώσαμε την Τουρκία

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

Είμαι θυμωμένος με τους προπαγανδιστές-επιστήμονες που έχουν υποτάξει την επιστήμη στην κομματική προπαγάνδα και εθελοτυφλούν.

υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών

Εδώ και μήνες μας βομβαρδίζουν ότι η Τουρκία φοβήθηκε από τις ενέργειές μας, από την προσωπική ακτινοβολία του πρωθυπουργού που κυριαρχεί στο διεθνές περιβάλλον και γι αυτό έχουμε όλες τις χώρες στο πλευρό μας (απορώ πως ανέχεται ο πρωθυπουργός , ένας σύγχρονος και καλο-σπουδαγμένος νέος άνθρωπος, αυτήν τη παλαιοκομματική πρακτική κομματικής ανέλιξης δια του γλειψίματος), ότι με την ακτινοβόλο πολιτική μας την αναγκάσαμε να απομονωθεί, και επειδή φοβάται όλα αυτά, απέσυρε τα πλοία της και σταμάτησε τις προκλήσεις.

Οι φωνές του ρεαλισμού και της λογικής από πολλές πλευρές, φιμώθηκαν από τον φιλοκυβερνητικό τύπο και ο κόσμος παραπλανήθηκε μεθοδικά.

Πολλοί ήμασταν που υποστηρίξαμε μετά από επισταμένη ανάλυση και τεκμηρίωση, ότι η Τουρκία απλά ανασυγκροτεί τις ενέργειές της και διερευνά το νέο περιβάλλον και αυτό δεν έχει να κάνει οπωσδήποτε με μας (πόσες φορές δεν τονίσθηκε να αφήσουμε τα μεγάλα λόγια και τις κομπορρημοσύνες και να καλύψουμε μεθοδικά τα κενά και νομικά και διπλωματικά/συμμαχίες και αμυντικά), αλλά με τις σχέσεις της με την Γερμανία (ως διαμεσολαβών και στην ΕΕ), το μέλλον των Αμερικανορωσικών σχέσεων και το ΝΑΤΟ και την διαμόρφωση της νέας Αμερικανικής πολιτικής στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.

Και πόσες φορές δεν τονίσθηκε ότι εν τω μεταξύ, θα συνεχίσει τις παραβιάσεις – υπερπτήσεις - παραβάσεις (ως κανονικότητα πλέον παρά τις διερευνητικές) και ότι θα επιβεβαιώνει και θα συντηρεί σταδιακά τα τετελεσμένα , με συμβολικού χαρακτήρα ενέργειες (NAVTEX, δηλώσεις, διπλωματικές ανακοινώσεις και συναφείς ενέργειες, δράσεις της ακτοφυλακής και αλιευτικών κλπ) με ασκήσεις, διελεύσεις ερευνητικών πλοίων για απλές έρευνες στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και άλλες παρόμοιου χαρακτήρα ενέργειες και ότι το 4ο θαλάσσιο γεωτρύπανο δεν το παίρνει για να κάθεται;
Σήμερα συνεχίζει να επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά με τις ενέργειές της και την ανακοίνωση για ωκεανογραφικές έρευνες στο Αιγαίο, τις εκτιμήσεις αυτές. 

Φυσικά και δεν παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο (αφού δεν έχουμε καθορίσει ΑΟΖ και θα είναι ωκεανογραφικές και όχι σεισμικές έρευνες) και έχει το δικαίωμα να τις κάνει, όμως η επιλογή του χρόνου, των συνθηκών και της περιοχής που επιλέγει, όχι μόνο είναι συμβολικού χαρακτήρα, αλλά παραβιάζουν και την δέσμευσή της ως προς τις διερευνητικές, αφού το ζήτημα που συζητάμε είναι η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας και οι έρευνες αυτές εντός της προς διευθέτηση ΑΟΖ αποτελούν πρόκληση αφού δεν μας λαμβάνουν υπ’ όψη και δεν αιτούνται την συμφωνία μας.

Ελπίζω οι κομματικοί προπαγανδιστές να μην καταφύγουν σε κάποιον επιστημονικοφανή νεολογισμό πάλι, για να παραπλανήσουν, δημιουργώντας ένα τεχνητό περιβάλλον επανάπαυσης, ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail