Αρχίσαμε πάλι με τα μπήκε βγήκε η Τουρκία

Αρχίσαμε πάλι τα μπήκε ή δεν μπήκε, παραβίασε ή δεν παραβίασε και για άλλη μια φορά βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος...

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Επειδή το δάσος ειναι πολύ μακριά και δεν νομίζω καν να μπορώ να προσδιορίσω που βρίσκεται θα σας πω πως έχουν τα πράγματα στο άλσος που προηγείται του δάσους.

Στο άλσος λοιπόν βρίσκεται η επέκταση των ΕΧΥ στα 12 μίλια, η ανακήρυξη έστω και μόνο μονομερώς υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ σε όλα μας τα Πελάγη, αρχής γενομένης από το Αιγαίο.

Η προδοσία έχει πολλά πρόσωπα, το χειρότερο όμως είναι όταν αφαιρείται η ικανότητα των όπλων (νομικά και στρατιωτικά) που θα σου δώσουν την δυνατότητα να πολεμήσεις για τα δικαιώματα σου.

Καλοί οι πόλεμοι όμως μετά πάντα ακολουθούν τα δικαστήρια... Και εκεί πρέπει ν έχεις όχι μόνον δίκιο αλλά και το γράμμα του νόμου με το μέρος σου.

Επειδή αυτοί που σήμερα γράφουν πατριωτικές κορώνες το πιο πιθανό είναι να μην γνωρίζουν καν που βρίσκεται το τουρκικό πλοίο (από την ώρα που το ΓΕΕΘΑ επιλέγει να μην ανακοινώσει εκτιμώ ότι αποτελεί μέρος της τακτικής του οπότε και κατά την πάγια θέση μου ούτε εγώ θα αποκαλύψω που βρίσκεται, πάντως  να μην ανησυχούν προς το παρόν οι φίλοι αναγνώστες) θα πρότεινα να αναδείξουμε όλοι μαζί την εθνική προδοσία που συντελείται από αρχής γενομένης από την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι και σήμερα.

Δεν έχω καμία πρόθεση να υπερασπιστώ καμία κυβέρνηση αλλά τουλάχιστον επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ (του παλιού του ορθόδοξου) όπως και επί Κυριακου Μητσοτάκη τουλάχιστον στους εξοπλισμούς καλά πάμε. Όχι άριστα αλλά καλά. Όμως δεν αρκεί αυτό.

ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΧΥ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΤΩΡΑ.
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΉΡΥΞΗ ΑΟΖ.

Άλλη λύση δεν υπάρχει και αν αυτό αποτελεί αιτία πολέμου για την Τουρκία είμαστε εδώ και έτοιμοι να υπαρασπισθουμε την πατρίδα και γιατί όχι να την επεκτείνουμε κιόλας.

«Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα...
( Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail