Η Τουρκία θα δημιουργήσει βιομηχανική ζώνη στη Δυτική Όχθη!

Freepen.gr - Η Τουρκία πρόκειται να ιδρύσει βιομηχανική ζώνη στην πόλη Τζενίν της Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Κυβερνητική Εφημερίδα το Σάββατο.

Η απόφαση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιτρέψει στην Ένωση Επιμελητηρίων και χρηματιστηρίων εμπορευμάτων της Τουρκίας (TOBB), τη μεγαλύτερη επιχειρηματική ομάδα της χώρας,να αναλάβει το έργο, χαιρετίστηκε από την παλαιστινιακή κυβέρνηση, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η Τουρκία θα χρηματοδοτήσει τη δεύτερη φάση υλοποίησης της βιομηχανικής ζώνης, η οποία θα επικεντρωθεί στην εσωτερική υποδομή και αναμένεται να κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομίας της Παλαιστίνης Khaled Al-Osaily στο Anadolu.

"Υπάρχει σχέδιο για τη λειτουργία των τουρκικών εργοστασίων στη [βιομηχανική] ζώνη", δήλωσε ο Al-Osaily, σημειώνοντας ότι η παρουσία τουρκικών εργοστασίων θα ενισχύσει τις παλαιστινιακές εξαγωγές, δημιουργώντας περίπου 5.000 άμεσες και 15.000 έμμεσες ευκαιρίες απασχόλησης.

Η προγραμματισμένη βιομηχανική ζώνη θα βρίσκεται περίπου τρία χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της πόλης Jenin, που εκτείνεται σε 1,1 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, δήλωσε το Anadolu.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail