Bavar-373: Οι «ιρανικοί S-300» καταστρέφουν στόχους σε νέα πλάνα

Το πυραυλικό σύστημα αεροπορικής άμυνας Bavar-373 που έχει αναπτύξει το Ιράν πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκτόξευση αυτή την εβδομάδα, καταστρέφοντας έναν στόχο μεγάλου βεληνεκούς στο πλαίσιο άσκησης των πυραυλικών δυνάμεων, με τα πλάνα να δείχνουν την ισχύ αντιαεροπορικών πυραύλων.

Από: onalert.gr

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης και το ιρανικό πυραυλικό σύστημα αεροπορικής άμυνας Bavar-373 φαίνεται να εκτοξεύει βλήμα και να χτυπά σε μεγάλη απόσταση τον εχθρικό στόχο, βάσει του σεναρίου της άσκησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Τεχεράνη ισχυρίζεται ότι οι πύραυλοι Bavar-373 μπορούν να φτάσουν τα 17 μίλια υψόμετρο και να κυμανθούν στα 125 μίλια. Τα κρατικά ΜΜΕ περιγράφουν το πυραυλικό σύστημα ως την ιρανική έκδοση του ρωσικού συστήματος S-300.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail