"Πάρε-βάλε" για τον Τσίπρα: Βάζετε πρόστιμο στην 80χρονη και γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια τα μέτρα

Πάρε μπάλα βάλε γκολ, ήταν το γεύμα της Ικαρίας την ώρα που ο λαός καλείται να ζήσει με απίστευτα κι αμφίβολης αποτελεσματικότητας μέτρας, για τον Αλέξη Τσίπρα, σε συνδυασμό με την είδηση της επιβολής προστίμου σε μια 80χρονη χαροκαμμένη γυναίκα.

Συγκεκριμένα ανήρτησε:

Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει.  Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους.  Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή.

Επίσης το ζήτημα έπαιξε πλέον και στα κεντρικά ΜΜΕ:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail