Έβρος: 4 Ενήλικες Τούρκοι & 2 παιδιά εγκλωβισμένοι σε αμμονησίδα στον Νεραϊδότοπο του Δέλτα

 

(20:30): Τέσσερις ενήλικες Τούρκοι πιθανόν αντικαθεστωτικοί, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του pameevro.gr, με δύο παιδιά, βρίσκονται εγκλωβισμένοι τις τελευταίες ώρες σε αμμονησίδα στην τοποθεσία Νεραϊδότοπος στο Δέλτα Έβρου.

Από: pameevro.gr

Αυτή την ώρα στην περιοχή, σπεύδουν Αστυνομία, Πυροσβεστική, Στρατός ενώ αναμένεται να βοηθήσει και δύναμη της 4ης ΕΜΑΚ από την Κομοτηνή στον απεγλωβισμό των έξι.

Πιθανολογείται πως οι έξι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο σημείο εξ αιτίας της πυκνής ομίχλης η οποία από το πρωί της Παρασκευής έχει καλύψει σχεδόν ολόκληρο τον Έβρο, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στη χώρα μας, δηλώνοντας στις Αρχές πως είναι Τούρκοι Υπήκοοι.

Νεότερη ενημέρωση (23:15):

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 6 Τούρκων από αμμονησίδα στον #Έβρο. Παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες καθώς είχαν κυριολεκτικά παγώσει από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ενώ στη μια γυναίκα παρασχέθηκε οξυγόνο. Τα δύο παιδιά είναι 5 και 6 ετών αντίστοιχα, ενώ οι γονείς τους ζητούν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail