Φιάσκο η επιχείρηση της Τουρκίας κατά των Κούρδων: οδήγησε στο θάνατο 13 Τούρκων αιχμαλώτων!

Freepen.gr - Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλούσι Ακάρ ανακοίνωσε το τέλος της στρατιωτικής επιχείρησης στην περιοχή Γκάρα του Βόρειου Ιράκ το Σάββατο.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μετά το θάντο 13 Τούρκων στρατιωτών, αστυνομικών και αξιωματούχων πληροφοριών στην περιοχή. Την Παρασκευή, το πρακτορείο Mezopotamya ανέφερε δήλωση των λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG), της ένοπλης πτέρυγας εντός του PKK, η οποία ανακοίνωνε ότι "ένα στρατόπεδο όπου κρατούνταν αιχμάλωτοι πολέμου χτυπήθηκε σε εναέριο βομβαρδισμό".

Υπήρχαν δύο διευθυντές από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας MIT, και εννέα αστυνομικοί και στρατιώτες μεταξύ των συλληφθέντων Τούρκων πολιτών, δήλωσε το Mezopotamya.

Νωρίτερα γονείς κρατουμένων ζητούσαν τον τερματισμό των επιχειρήσεων στην περιοχή.

Ο πατέρας του Ümit Gıcır, Musa Gıcır, δήλωνε: "πώς μπορεί μια κυβέρνηση να βομβαρδίσει ένα μέρος όπου κρατούνται οι στρατιώτες της;". 

Η απάντηση είναι πολύ απλή όπως δυστυχώς αποδείχθηκε: Δεν τους υπολογίζει!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail