Μόλις λάλησε ο κόκορας στο βίντεο, τα Sukhoi έκαναν κρασάτους τους τρομοκράτες στη Λατάκια

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική Συρία την Πέμπτη, καθώς τα πολεμικά τους Αεροσκάφη στόχευαν τις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) και του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν  (TIP).

Μεταξύ των στόχων ήταν η βασική πόλη Kabani, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της περιοχής Jabal Al-Akrad της Λατάκια, με θέα στην πεδιάδα Al-Ghaab.

Σε ένα βίντεο που διαμοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα μετά την επίθεση, οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές χτυπούν το ορεινό οχυρό των τζιχαντιστών στη βορειοανατολική ύπαιθρο της Λατάκιας.

Εκτός από το χτύπημα στο Kabani, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις στόχευσαν επίσης την κοντινή πόλη Al-Sirmaniyeh, η οποία βρίσκεται ακριβώς δυτικά της πεδιάδας Al-Ghaab και νότια της Jisr Al-Shughour.

Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές σηματοδότησαν τη δεύτερη φορά φέτος που οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις στόχευσαν τον Καμπάνι και τον Αλ-Σιρμανίγιε, καθώς προηγουμένως διεξήγαγαν αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από την περιοχή πριν την χτυπήσουν.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο. Πρώτα λαλεί ο κόκορας και γίνεται ο βομβαρδισμός:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail