Το τουρκικό εμβόλιο για τον COVID-19 θα είναι έτοιμο μέχρι τον Απρίλιο!

Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι το εμβόλιο για τον COVID-19 που αναπτύσσεται από την Τουρκία θα εισαχθεί μέχρι τον Απρίλιο.

Η έναρξη του εμβολιασμού στη χώρα θα σηματοδοτήσει ένα "σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στον αγώνα μας ενάντια στον κορωνοϊό", ανέφερε ο Ερντογάν σύμφωνα με την εφημερίδα Birgün, κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων γέφυρας στην Ανατολή της Τουρκίας.

Η δήλωση του Ερντογάν ήρθε αφού η Τουρκία ανακοίνωσε την Τετάρτη την άφιξη εκατομμυρίων δόσεων της πρώτης παρτίδας του κινεζικού εμβολίου Sinovac στην πρωτεύουσα Άγκυρα.

Η Τουρκία έχει προγραμματιστεί να λάβει συνολικά 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sinovac, οι οποίες θα παραδοθούν σε παρτίδες μέχρι τον Μάρτιο. 

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία σκοπεύει να καταστήσει το 2021 έτος ανάκαμψης και μεταρρυθμίσεων για μια σειρά θεμάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail