Σμήνος ρωσικών αεροσκαφών σαρώνει το Ιντλίμπ κι ετοιμάζει το θερισμό

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις διεξάγουν ασταμάτητες αποστολές αναγνώρισης στις νότιες και δυτικές περιοχές του Ιντλίμπ, ως απάντηση στην επίθεση που στόχευσε τη στρατιωτική τους αστυνομία κοντά στην πόλη Σαρακίμπ την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αναφορές από την κοντινή Hama, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις διεξάγουν αναγνωριστικές πτήσεις με αεροσκάφη και κατασκοπευτικά αεροπλάνα, που επικεντρώνονται κυρίως στην περιοχή Jabal Al-Zawiya του νότιου Idlib.

Οι αναφορές, σημειώνει το ΑΜΝ Νews, διευκρίνισαν ότι δεν πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιδρομές από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις, ωστόσο, η απάντησή τους είναι πιθανόν επικείμενη, ειδικά καθώς τρεις από το στρατιωτικό προσωπικό τους τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης έξω από την πόλη του Saraqib.

Αν και καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, πηγή του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΣΣΣ) ανέφερε ότι πιστεύεται ότι συμμετείχαν ομάδες πιστές στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτό συμπίπτει με αυτό που δήλωσε αρχικά το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης σχετικά με τις "φιλοτουρκικές συμμορίες" και ότι πραγματοποιήσαν την επίθεση εναντίον του στρατιωτικού προσωπικού τους στο Ιντλίμπ την περασμένη εβδομάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail