Υφυπουργός Απλούστευσης Διαδικασιών! Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα!

micaelafioti / pixabay
Ανασχηματισμός ήταν και πάει. Εκτός της υποβάθμισης Χατζηδάκη, της διάσωσης Πέτσα σε κάποια θέση υφυπουργού και της επιβράβευσης της Νίκης Κεραμέως με την πλειοψηφία να βράζει εναντίον της, είχαμε μάλλον μια τρύπα στο νερό.

Του Στρατή Μαζίδη

Κακά τα ψέματα. Οι ανασχηματισμοί έχουν μόνο ένα υποτιθέμενο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Όταν μια ομάδα πάει καλά, δεν αλλάζει. Όταν αλλάζει σημαίνει πως δεν πάει καλά αλλά θεωρητικά ό,τι καλύτερο διέθετε, το έριξε εξαρχής στη μάχη.

Αυτό όμως που προσωπικά μου είχε διαφύγει μέσα σε αυτό το "ευέλικτο" και "μικρό" κυβερνητικό σχήμα των δεκάδων υπουργών, αναπληρωτών κι υφυπουργών είναι ότι είχαμε και Υφυπουργό Απλούστευσης Διαδικασιών! 

Πραγματικά απίστευτο σε μια διαλυμένη χώρα όπου τελικά ακόμη ασχολούμαστε με τίτλους και αξιώματα. Και τι κάνει δηλαδή ο υφυπουργός Απλούστευσης Διαδικασιών; Χρειάζεσαι κάτι από μια υπηρεσία και τηλεφωνεί σε ένα γνωστό του να σε εξυπηρετήσει;

Ας εξετάσουμε κάποια στιγμή κι ένα υπουργείο Κοινής Λογικής, παρακαλώ. Θα μου πείτε βέβαια και ποιος θα το αναλάβει;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail