Τελικά δεν ήταν..."αρνητές μάσκας" αλλά δύο παλιόπαιδα

panos13121 / pixabay
Η σύλληψη των δύο ανήλικων όπως αποδείχθηκε δραστών της βίαιης επίθεσης κατά του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια όταν τους υπέδειξε να φορέσουν τη μάσκα τους και να μην έχουν τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα, αποδείκνυει καταρχήν τη βιασύνη ΜΜΕ και φορέων που μίλησαν για...αρνητές μάσκας πριν η Ελληνική Αστυνομία προχωρήσει στη σύλληψή τους.

Δεν ήταν "αρνητές μάσκας" αλλά δύο κακοκαθημένα παλιόπαιδα που όχι μόνο δε σέβονται τίποτε και κανέναν, αλλά δε σηκώνουν μύγα στο λερωμένο σπαθί τους. Δε φτάνει που δε σέβονταν τους συνεπιβάτες τους οι οποίες στον κλειστό χώρο του συρμού φορούσαν τις μάσκες τους κι αδιαφόρησαν και για τη δημόσια περιουσία, ζήτησαν και τα ρέστα πλακώνοντας στο ξύλο τον άτυχο άνδρα επειδή τόλμησε να κάνει τη δουλειά του.

Δυστυχώς η απουσία εγκεφάλου σε ορισμένους ανθρώπους οδηγεί σε περισσότερη αστυνόμευση της καθημερινότητας. Οι δράστες ήταν δύο παλιόπαιδια στα οποία αν δε βάλει κανείς μυαλό, θα εξελιχθούν σε δύο ανεύθυνους παρτάκηδες του αύριο. Κι αυτό είναι πολύ χειρότερο σενάριο από το αρχικό που διακινήθηκε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail