Οι Τούρκοι ηγέτες της αντιπολίτευσης αρνήθηκαν να εμβολιαστούν εκτός σειράς

Freepen.gr - Οι ηγέτες των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας απέρριψαν την Παρασκευή την πρόταση να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 από τον Υπουργό Υγείας της χώρας Fahrettin Koca.

Ο Koca έγινε το πρώτο άτομο στην Τουρκία που έλαβε το εμβόλιο CoronaVac την Τετάρτη και ακολούθησε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εμβολιάστηκε σε ζωντανή μετάδοση στο Νοσοκομείο της Άγκυρας την Πέμπτη.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu και οι συμπρόεδροι του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP)  Pervin Buldan και Mithat Sancar, αρνήθηκαν να εμβολιαστούν πρόωρα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Kılıçdaroğlu ευχαρίστησε τον Koca για την πρόσκληση σε εκδήλωση του CHP στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δήλωσε ότι θα περιμένει τη σειρά του να εμβολιαστεί, ανέφερε οη Sözcü την παρασκευή.

Σε γραπτή δήλωση, οι Buldan και Sancar δήλωσαν επίσης ότι θα λάβουν το εμβόλιο εντός του χρονοδιαγράμματος που ανακοινώθηκε σύμφωνα με την κατάταξη της ομάδας κινδύνου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail