Οι τουρκικές δυνάμεις δέχθηκαν πυρά ελεύθερων σκοπευτών στο Χαλέπι

ΑFΡ
Freepen.gr - Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΝ News, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δέχτηκαν επίθεση στη βορειοανατολική ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου το Σάββατο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες απώλειες στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της αντιπολίτευσης, οι θέσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δέχθηκαν επίθεση στην περιοχή Αλ-Μπαμπ του Χαλεπίου, όταν ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ εναντίον των στρατευμάτων τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία.

Απαντώντας στην επίθεση, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι συμμαχικοί μισθοφόροι τους εκτόξευσαν διάφορα βλήματα πυροβολικού και ρουκέτες προς τις θέσεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και των μονάδων Λαϊκής προστασίας (YPG) στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Ενώ καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση ελεύθερων σκοπευτών, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους έχουν στοχεύσει το SDF και το YPG στο αγροτικό Χαλέπι.

Ωστόσο έχουν ενδιαφέρον οι πληροφορίες του Δικτύου Ροζάβα σύμφωνα με τις οποίες οι μισθοφόροι τρομοκράτες της Αγκυρας μιλούσαν για επικείμενη επίθεση Ρώσων και Σύριων.

Το Δίκτυο Ροζάβα αναφέρει επίσης την ανατίναξη οχήματος των κατοχικών δυνάμεων με εκρηκτικό μηχανισμό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail