Ο "καλός χριστιανός" Πούτιν ανοίγει την πόρτα σε "διαβατήρια εμβολίων" για διεθνή ταξίδια

Sputnik / Pavel Bednyakov
Freepen.gr - Η ρωσική κυβέρνηση θα εξετάσει την ανάπτυξη και τη διανομή νέων εγγράφων για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τους κινδύνους που συνδέονται με τα διεθνή ταξίδια ανέφερε πριν λίγες ημέρες το Russia Today.

Σε μια σειρά οδηγιών προς αξιωματούχους, που δημοσιεύθηκαν στα τέλη του 2020, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής "να εξετάσουν το ενδεχόμενο έκδοσης πιστοποιητικών σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 χρησιμοποιώντας ρωσικά εμβόλια... με σκοπό να επιτρέψουν στους πολίτες να ταξιδεύουν πέρα από τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και εκείνων άλλων χωρών".

Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισουστίν, έχει επιφορτιστεί με την εφαρμογή των συστάσεων και πρόκειται να υποβάλει έκθεση στις 20 Ιανουαρίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail