Ευρωπαϊκή Ένωση: σαράντα χρόνια παρέχει απλόχερα στις κυβερνήσεις τα οικονομικά μέσα για να καταστρέφουν τη χώρα μας

Capri23auto / pixabay
Το ζεστό χρήμα από τις Βρυξέλλες (πακέτα, δάνεια, τεχνητά χαμηλά επιτόκια κτλ) ήταν αυτό που, για δεκαετίες, έδινε τη δυνατότητα στις ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόζουν ένα κρατικίστικο, σοσιαλιστικό μοντέλο παροχών που τελικά μας οδήγησε στην χρεοκοπία. 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Το ζεστό χρήμα από τις Βρυξέλλες ήταν αυτό που, μετά το 2010, έδωσε το φιλί της ζωής στους ανθρώπους που μας χρεοκόπησαν και τους επέτρεψε να διατηρήσουν το ίδιο αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο, κάνοντας ελάχιστες και επιφανειακές μεταρρυθμίσεις. 

Το ζεστό χρήμα από τις Βρυξέλλες είναι αυτό που σήμερα δίνει την πολυτέλεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιβάλλει ξανά και ξανά τις παρανοϊκες και νεοσταλινικές καραντίνες του και να διαλύει ο,τι έχει απομείνει από τον ιδιωτικό μας τομέα. 

Ευρωπαϊκή Ένωση: σαράντα χρόνια παρέχει απλόχερα στις κυβερνήσεις μας τα οικονομικά μέσα για να καταστρέφουν την χώρα. Σαράντα χρόνια σπονσοράρει και στηρίζει την εγχώρια παρασιτική κλεπτοκρατία. Ύστερα από όλα αυτά, σας κάνει εντύπωση που όλοι οι στυλοβάτες του ντόπιου συστήματος εξουσίας δηλώνουν φανατικοί ευρωπαϊστές;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail