Από τις εκλογές του Νοεμβρίου και μετά, ο Nτόναλντ Τραμπ έχασε τελείως την μπάλα

Δυστυχώς, από τις εκλογές του Νοεμβρίου και μετά, ο Nτόναλντ Τραμπ έχασε τελείως την μπάλα και βγήκαν στην επιφάνεια τα χειρότερα στοιχεία του χαρακτήρα του. Φυσικά και είχε κάθε δικαίωμα να προσβάλλει στα δικαστήρια τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά, μας αρέσει ή όχι, οι δικαστές -ακόμη και οι συντηρητικοί- δεν πείσθηκαν από τα στοιχεία που παρουσίασε. Και αυτό δεν έγινε μια φορά, αλλά πολλές. Κάπου εκεί, λοιπόν, θα έπρεπε να τελειώσει η όλη ιστορία. Όμως ο Τραμπ συνέχισε, παίζοντας με την φωτιά και κάπως έτσι φτάσαμε στα χθεσινά επεισόδια.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Όμως, όσο απαράδεκτη και καταδικαστέα είναι η χθεσινή εισβολή στο Καπιτώλιο, άλλο τόσο γελοία είναι αυτά που ακούγονται ότι τάχα εκατό γραφικοί που φορούσαν... μοσχαροκεφαλές επιχείρησαν να κάνουν πραξικόπημα ή ότι ήταν ποτέ δυνατόν να κινδυνεύσει η δημοκρατία της ισχυρότερης χώρας του κόσμου από τον ...Μπλεκ και την παρέα του! Αστεία πράγματα και όμως ακριβώς αυτό είναι το αφήγημα που προωθούν από χτες οι Δημοκρατικοί. Και να είστε σίγουροι πως, με τη βοήθεια των ΜΜΕ και του Χόλιγουντ, αυτό το αφήγημα θα καταστεί κυρίαρχο τα επόμενα χρόνια. 

Οι φιλελεφτ ελιτ θα εκμεταλλευτούν στο επάκρο τα χθεσινά γεγονότα και θα κάνουν την τρίχα τριχιά ώστε να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι η δημοκρατία κινδυνεύει από ορδές επικίνδυνων φασιστών (ήδη πολλοί παραλληλίζουν την χθεσινή εισβολή με τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ!). Σε αυτό το κλίμα κρίσης και δαιμονοποίησης των πολιτικών τους αντιπάλων, κάθε συντηρητικός πολίτης που θα μιλάει εναντίον τους θα ταυτίζεται αυτόματα με τους μπάχαλους στο Καπιτώλιο και ο πολιτικός του λόγος θα περιθωριοποιείται, στα social media η λογοκρισία θα είναι πιο σκληρή από ποτέ (ήδη έχουν κατέβει οι λογαριασμοί του Τραμπ στο facebook και στο twitter) ενώ οι πολιτικοί του Δημοκρατικού Κόμματος, που τόσα χρόνια προωθούν τη βία και περιφρονούν τη λαϊκή ετυμηγορία (βλέπε "deplorables") έχουν ήδη φορέσει το φωτοστέφανο του μάρτυρα της Δημοκρατίας! Και βέβαια κάτω από αυτές τις συνθήκες η επικίνδυνη ατζέντα των Δημοκρατικών θα μπορέσει να επιβληθεί πολύ πιο εύκολα. 

Όσο για τον Τραμπ, με τα λάθη και την αδυναμία του να ελέγξει το θυμικό του, κατέστρεψε την υστεροφημία του και θα αποχωρήσει ντροπιασμένος από την εξουσία, έστω και αν είχε μια θητεία με πολλά επιτεύγματα και επιτυχίες, έστω και αν τα πήγε περίφημα στις εκλογές του Νοεμβρίου. Και δυστυχώς μαζί με αυτόν δέχεται ένα τεράστιο πλήγμα και το, τόσο απαραίτητο στις μέρες μας, κίνημα εναντίον της πολιτικής ορθότητας, του κορωνο-φασισμού, της πολιτικής παγκοσμιοποίησης και της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. 

Όχι, οι ελευθερίες και οι θεσμοί των ΗΠΑ δεν κινδυνεύουν από μια χούφτα περιθωριακών. Κινδυνεύουν όμως από αυτούς που σήμερα προβάλλονται ως οι δήθεν υπερασπιστές τους. Κινδυνεύουν από την παλινόρθωση μιας αδίστακτης ελιτ, με επικίνδυνη και ανελεύθερη ατζέντα, που ελέγχει σχεδόν ολοκληρωτικά τα ΜΜΕ, τα social media και την ψυχαγωγία και που, ύστερα από τέσσερα χρόνια μακριά από την εξουσία, διψάει να πάρει το αίμα της πίσω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail