Χυδαία επίθεση στο Δένδια από την Αγκυρα: Να κοιτά πρώτα στον καθρέπτη πριν κάνει δηλώσεις

Την αντίδραση της Αγκυρας προκάλεσαν οι αναφορές του Νίκου Δένδια στο χαιρετισμό του κατά τη διαδικτυακή κοπή της πίτας του Συλλόγου Ιμβρίων όπου αναφέρθηκε στις μέριμνες της συνθήκης της Λωζάνης για την προστασία των μειονοτήτων.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ ανακαλύπτει διωγμό της ανύπαρκτης "τουρκικής" μειονότητας στη δυτική Θράκη, αυτολιβανιζόμενο για το πως αντιμετωπίζει το τουρκικό κράτος τους Ελληνες σε Ιμβρο, Τένεδο και Κωνσταντινούπολη ξεχνώντας τους διωγμούς που έλαβαν χώρα στην τελευταία αλλά και πως οι γηγενείς κάτοικοι των δύο παραπάνω νησιών ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.

Η τουρκική ανακοίνωση συνιστά στον Ελληνα υπουργό να κοιτά πρώτα τον καθρέπτη πριν κάνει σοβαρές δηλώσεις για τέτοια ζητήματα και τον προτρέπει να καθαρίσει το μέτωπο του σπιτιού του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail