Φαήλος Κρανιδιώτης: Η Ισχύς είναι το μόνο που καταλαβαίνει ο Τούρκος

Ο γνωστός δικηγόρος και επικεφαλής της "Νέας Δεξιάς" Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στο Kontra24 και τον Αιμίλιο Λιάτσο υποστήριξε πως οι Διερευνητικές είναι ένα τεράστιο λάθος και ότι η Ισχύς είναι το μόνο που καταλαβαίνει ο Τούρκος.

Ανέδειξε το συμβολισμό της πραγματοποίησης της συνάντησης στο Ντολμά Μπαχτσέ παραλληλίζοντας με αντίστοιχες κινήσεις του Χίτλερ προπολεμικά και τόνισε πως ήταν λάθος η ανοχή της παρουσίας του Ιμπραήμ Καλίν στη συνάντηση.

Τέλος σημείωσε ότι αντίστοιχα η χώρα έπρεπε να αντιδράσει άμεσα εκείνη την στιγμή ανοίγοντας την ατζέντα και βάζοντας στο τραπέζι τους χριστιανούς του Πόντου, τους κρυπτοχριστιανούς στην Τουρκία, την κουρδική αυτοδιάθεση, την κατοχή της Κύπρου, το ζήτημα των αγνοουμένων, το καθεστώς Ιμβρου-Τενέδου κ.τ.λ.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail